Boiler 80 liter

Altijd over warm water beschikken in de badkamer? Een boiler 80 liter is geschikt voor warm water voor drie tot vier personen. Het verwarmt water voor de douche, de wastafel en voor een bad.

Deze boiler levert na inmenging van koud water zo’n 195 liter warm water. Tegenwoordig verbruikt een gemiddelde douchebeurt van 8 minuten zo’n 80-90 liter water. De boiler levert ruim voldoende water. Met deze boiler kunt u dus uitgebreid genieten van een warme douche!

Moet uw huidige 80 liter boiler vervangen worden, heeft u een nieuw huis of tuinhuis, of is er een andere reden dat u behoefte heeft aan een elektrische 80 liter boiler. Dan bent u bij ons op het juiste aders! Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende 80 liter boilers.

Als u een huishouden heeft van drie tot vier personen is de 80 liter boiler geschikt voor u. In principe voldoet dit voor voldoende warm water in de badkamer voor zowel het gebruik van de douche als bad. Met een 80 liter boiler kunt u zonder zorgen genieten van warm water. Geniet van een warme douche met een elektrische boiler van 80 liter. Wij verkopen 80 liter boilers van de merken Bosch, Ariston, Heizer en eigen merk. In onze voorraad hebben we zowel liggende als staande modellen! Profiteer nu van de lage prijzen en de energiezuinige 80 liter boilers van Electraboiler.

Voordelen van een Boiler 80 liter

De Eldom boilers zijn gericht op duurzaam gebruik en zijn onderscheidend door de volgende kenmerken:

  • Veilig: De boilers bevatten meervoudige beveiligingsmechanismes en geen gasaansluiting;
  • Lange levensduur door toepassing van zirkonium aan de emaillen coating met magnesium anode;
  • Energieklasse B of C: Het vat heeft een hoge isolatiewaarde waardoor er nagenoeg geen warmteverlies is en minimaal stroomverbruik.
  • De verticale boilers hebben een energieklasse B of C, in tegenstelling tot veel grote Nederlandse merken die slechts beschikken over energieklasse D. ;
  • Eenvoudige installatie. De boiler bevat standaard aansluitingen voor Nederland en wordt geleverd met een Nederlandse handleiding. Daarnaast is er weinig onderhoud nodig.

Boiler 80 liter kopen bij Electraboiler.nl

Wanneer u een nieuwe 80 liter elektrische boiler wenst te kopen verwacht u daar ongetwijfeld een aantal zaken van. Zo spreekt het voor zich dat uw boiler niet alleen kwalitatief, maar ook duurzaam en energiezuinig moet zijn. Al deze kenmerken worden gecombineerd in onze fantastische elektrische boilers met een capaciteit van 80 liter. Bovendien maken wij het van Electraboiler.nl mogelijk om uw 80 liter boiler snel in huis te hebben. Ook op zoek naar een boiler met een grotere capaciteit? Aarzel dan niet langer en bestel uw 80 liter exemplaar nu hier bij Electraboiler.nl.