Ontwerpstudio

Bent u op zoek naar een nieuw logo, huisstijl of ontwerp voor uw drukwerk? Wilt u uw huidige logo in een modern jasje steken, maar heeft u geen mogelijkheid om zelf een ontwerp te maken? Dan is onze ontwerpstudio een mooie service voor u! Onze grafisch vormgevers gaan graag aan de slag om een passend ontwerp voor u te maken. Wij gaan aan de slag om uw wensen om te zetten in een passend ontwerp.

Wij zorgen voor een perfect ontwerp op maat, geheel naar uw ideeën en wensen. Een ontwerp kan van alles zijn. Een ontwerp voor uw website of webshop, een spandoek of banner, een nieuw logo of een compleet nieuwe huisstijl, onze specialisten staan voor u klaar. Wij maken een passend ontwerp voor elke toepassing en gaan alleen voor het beste resultaat.

Nog geen logo? Huur een ontwerpstudio in!

Heeft u nog geen logo? Geen probleem. Wij kunnen ook voor u een logo of zelfs de complete huisstijl ontwerpen. Samen met u gaan we kijken naar de invulling en zullen wij het proces met u samen aangaan. Zo komen we tot het beste logo of ontwerp, geheel naar uw eisen en wensen.

Over ontwerpstudio Karel en Linda

We maken elkaars werk beter. Leuker ook. Waarom zouden we dat niet vaker doen? Zo gezegd, zo gedaan. Vanaf 2016 veroveren we daarom de wereld met dubbele aandacht. Vanuit het hart van Tilburg. Je kunt ons vinden in de Veemarktstraat naast 013. Hier bemannen we sinds 2019 de studio niet meer met z’n tweeën, maar zijn we met Elise & Anniek uitgebreid naar een team van vier vaste ontwerpers.

We zijn snel, we zijn flexibel en we werken hard. En we denken hardop met je mee. Onze missie? Jou ontzorgen door zowel met aandacht te ontwerpen als snel een tof ontwerp te realiseren. Want goed design is als je leukste trui: anderen zien meteen wie je bent én je wordt er zelf blij van. Elke keer dat je ‘m frisgewassen over je hoofd trekt.