Axiss maxi cosi

Wilt u de luxe Maxi Cosi Axiss bestellen? Dan bent u bij Babykoop.nl aan het juiste adres. Wij hebben deze autostoel namelijk al vanaf € 199,99 online staan. Deze unieke autostoel is een duidelijke liefhebber onder ouders. De Axiss Maxi Cosi draait namelijk naar de deur toe, zodat u uw kindje er gemakkelijker in kan plaatsen! Daarbij is het materiaal uit te wassen, maar kunt u ook een beschermhoes gebruiken. De Axiss maxi cosi is te gebruiken voor kindjes tussen de 9 en 18 kilo.

Over de Axiss maxi cosi

De Maxi Cosi Axiss wordt bevestigd door middel van de autogordel. De gordelspanner die erbij zit zorgt ervoor dat de stoel extra stevig vast zit in de auto. Er zit zelfs een kleurindicator bij die aangeeft of uw autostoeltje goed vastzit. De Maxi Cosi Axiss draait tot aan de deur zodat u uw kindje er gemakkelijk in kan zetten!

Wilt u liever de Maxi Cosi Axiss gebruiken met isofix? Dan moet u de Maxi Cosi AxissFix aanschaffen. Deze zijn bij ons in de webshop te verkrijgen vanaf € 299,99. Deze autostoel kan zelfs helemaal doordraaien tot de stoel tegen de rijrichting in staat. Hierdoor is de Maxi Cosi AxissFix te gebruiken voor kindjes tussen 0 en 18 kilo.

Axiss maxi cosi online bestellen

Axiss maxi cosi online bestellen? Dat kan bij Babykoop.nl! Met de webshop kun je gemakkelijk en snel zoeken door alle leuke baby en tiener accessoires. Ben jij toevallig op zoek naar een nieuwe aankoop voor de baby en tiener kamer? Op onze webshop kan je gebruik maken van een fantastische zoekmachine.

Bij Babykoop zijn we altijd bezig met de scherpe prijzen van ons aanbod. Er zullen vaak aanbiedingen te vinden zijn waar jij je slaatje kan slaan. Tevens worden onze producten altijd gratis bezorgd om zo shoppen nog makkelijker en goedkoper te maken. Wanneer je geen gebruik maakt van de afhaal optie is er ook nog een afhaalkorting die wel kan oplopen tot 50 euro!