Speciale aanbieding voor een kunstkerstboom!

De decembermaand is traditioneel de duurste maand van het jaar, maar veel kán goedkoper. Eén van de makkelijkste manieren om te besparen op kerst, is de aanschaf van een kunstkerstboom. Een kunstkerstboom is een gunstige investering in vrijwel elk opzicht. Waar een echte kerstboom elk jaar aan vervanging toe is, koop je een kunstkerstboom eenmalig om er vervolgens jaar op jaar gegarandeerd van te genieten. Eén van de grootste voordelen van een kunstkerstboom zijn dan ook de kostenbesparingen. Met deze speciale aanbieding wordt dit voordeel helemaal gigantisch!

Bespaar op de lange termijn vele honderden euro’s

Een echte kerstboom van redelijk formaat, kost grofweg vijftig euro. Bezorg- of eigen reiskosten zijn dan nog buiten beschouwing gelaten. Belangrijker is evenwel dat dit kosten zijn die je elk jaar moet maken. Koop je elk jaar een echte kerstboom, dan ben je over een periode van pakweg twintig jaar al snel meer dan duizend euro kwijt. Dit terwijl iemand met een kunstkerstboom slechts eenmalig een fractie van dit bedrag investeert. Met deze bijzondere aanbieding wordt zelfs nóg meer bespaard met een kunstkerstboom!

Gemakkelijk een kerstsfeer in huis

Behalve vele euro’s, wordt met een kunstkerstboom ook veel tijd bespaard. Elk jaar markten afstruinen naar een geschikte kerstboom is niet langer nodig. De kunstkerstboom kan immers eenvoudig in een doos op zolder of in de rommelkamer worden bewaard en in december weer tevoorschijn worden getoverd. Uitgevallen naalden opruimen of de boom water geven, zijn ook verleden tijd met een kunstkerstboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *