Niet van echt te onderscheiden

Kerst is mijn favoriete feestdag. Gezellig met familie zijn, lekker eten en cadeautjes. Toch is er een ding dat ik verschrikkelijk vind aan kerst en dat is het eeuwige geklooi met de kerstboom.

Hij gaat nooit op, je moet de hele dag eromheen schoonmaken en als je pech hebt haalt hij de kerst niet eens. Toen bedacht ik me dat ik ook wel een kunstboom kon kopen. Er zitten immers veel meer voordelen aan. Je hoeft er niet om heen schoon te maken, hij blijft eeuwig mooi en als je hem goed opbergt kan je hem de volgende dag gewoon weer gebruiken!

Ik kwam op verschillende sites die kunstbomen verkopen, maar de beste leek me toch wel xmasdeco.nl. Op deze site kun je makkelijk kiezen uit een groot scala aan kunstbomen. Je kunt er zelfs al versiering bijkopen. Iets dat mij erg aansprak, aangezien ik al decennia lang dezelfde oude, vieze versiering in mijn boom hang. Ik koos een mooie versiering van bordeaux en goud. Het was wel even lastig om te bedenken hoe hoog de boom moest worden. Maar met mijn 1,90 lang kwam ik er al snel achter dat een boom van 210 cm perfect in ons huis zou passen.

De site gaf aan dat ze de volgende dag al zouden leveren. Om de levering maakte ik me niet eens zoveel druk, meer om het opzetten. Gelukkig was dit een eitje. Voor mij nooit meer ‘echte’ kerstbomen, doe mij maar een kunstboom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *